Cartofii se fierb in coaja ( pe jumatate)...in momentul in care intra furculita in ei sunt buni. Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Ceapa se spala si se taie marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se caleste carnea intorcand-o pe toate partile sa se patrunde bine. Se scoate intr-un vas si se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja si se taie in 4 si se prajesc in tigaie in acelasi ulei in care s-a prajit pieptul de pui.
Cand cartofii s-au rumenit se sareaza si pipereaza si se adauga pieptul de pui si porumbul din conserva care a fost prima data clatit bine cu apa rece si scurs. Smantana se amesteca cu mararul si ceapa verde si se adauga in tigaie. Se mai adauga sare si piper daca este necesar. Deasupra se presara putina boia dulce.
Este prima data cand fac acest preparat.
L-am servit cald alaturi de salata din legume ( http://www.bucataras.ro/retete/salata-7931.html)