Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

de Satisfyyourcravings in Peste, 30 Mar 2016 | 2460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame rosii cherry
  • 1 bucata de paine integrala
  • 15 grame busuioc proaspat
  • 1/2 catel de usturoi
  • 15 grame muguri de pin
  • 1 lamaie
  • 20 grame Parmezan
  • ulei de masline extra virgin
  • 2 bucati filet de peste alb, fara oase si piele (eu am folosit cod)
  • 250 grame cartofi noi
  • 100 grame fasole verde, brocolli, varza Kale
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se aseaza rosiile intr-un colt al unei tavi pentru cuptor si se introduce tava in cuptor. 

Se adauga painea in vasul unui robot de bucatarie si se transforma in pesmet. Se transfera intr-un bol larg. 

Se transforma frunzele de busuioc in pasta, cu ajutorul unui mojar. Se adauga usturoiul curata de coaja, sara grunjoasa si mugurii de pin si se transforma in pasta. Se adauga sucul de la 1/2 lamaie, parmezanul ras si 1 lingura de ulei si se amesteca bine. 

Se ung bucatile de peste cu pesto si se tavalesc prin pesmet. Se adauga bucatile de peste in tava, impreuna cu lamaia ramasa taiata in sferturi si se lasa 15 minute. 

Intre timp, se taie cartofii mai mari in 2 si se fierb in apa sarata 15 minute. Se adauga fasolea si brocolli in cosul unui steamer din bambus si se aseaza pe oala in care fierb cartofii, in ultimele 5 minute. Cu 2 minute inainte de a fi gata cartofii, se adauga in steamer si varza Kale. 

Se amesteca otetul balsamic cu 1 lingura de ulei, sare si piper. 

Se scurg cartofii, se amesteca cu fasolea, brocolii si varza si se stropesc cu dressingul obtinut anterior. 

Se servesc bucatile de peste cu rosiile si lamaia coapte si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap