Reteta de fata o prepar destul de des, atunci cand sunt in criza de timp. Ea este dedicata celor care nu vor sa stea prea mult in bucatarie sau pentru cei care tin post si au dezlegare la peste, cand au musafiri surpriza, pentru vegetarieni, studenti, burlaci sau incepatori :)
Sotam ceapa in ulei pana ceapa devine sticloasa,adaugam putina sare si apoi morcovii si foaia de dafin.
Sotam 4 minute adaugam si cartofii amestecam de cateva ori .
Completam cu stocul de legume sau dupa caz cu apa si adaugam vegeta,lasam la foc mic
15 -20 minute pana cartofii sunt fierti.
Adaugam conserva de peste si lasam 3-4 minute sa fiarba la foc mic,potrivim de sare si piper.
Oprim flacara si lasam 10 minute sa se racoreasca.
Se serveste cu ceapa verde tocata si cu marar.
Pofta buna!
1
Fierbeti supa la foc mic .
2
Puteti prepara supa cu orice conserva de peste in suc de rosii de care va place,eu am luat de la Lidl
3
Puteti adauga boia de ardei iute