Despre roșii, numai de bine, iar Supa cremă de roșii coapte este un deliciu.
Varianta noastră este de post, dar la fel de savuroasă datorită gustului bun al roșiilor și al ardeiului copt.
Pentru Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post, ai nevoie de următoarele ingredinte: roșii, ardei, ceapă, usturoi, condimente.
Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post:
Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C.
Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și ardeiul roșu în bucăți mai mari. Pune legumele tăiate și cățeii de usturoi într-o tavă de copt. Stropește-le cu ulei de măsline și condimentează-le cu sare și piper după gust.
Coace-le în cuptor timp de 30-40 de minute sau până când roșiile sunt moi și încep să se rumenească ușor.
După ce legumele sunt coapte, adaugă tot conținutul tavii într-un blender. Mixează bine până când obții o compoziție cremoasă și omogenă. Adaugă în supă frunze proaspete de busuioc și mixează încă puțin. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Servește supa cremoasă de roșii coapte cu un sendviș cu brânză ceddar, prăjit la tigaie (unge feliile din exterior cu unt și prăjește sandvișul pe fiecare parte, până se rumenește). Poți servi și cu o felie de pâine prăjită sau crutoane pentru un plus de textură.
Bucură-te de gustul delicios și reconfortant al acestei supe cremoase de roșii coapte!
O alta supa delicioasa si fina este si Supa crema din sparanghel sau Supa crema de ciuperci cu crutoane, o mancare foarte gustoasa si hranitoare.
Poti incerca si Supa crema de usturoi, un preparat fin si aromat.
1
adaugă cantitate mică de ardei iute, dupa gust