Neavand ce face,am facut o reteta mai complicata dar s-a meritat;complicata nu a fost de loc dar daca nu avem ce ne trebuie,ni se pare complicata;daca ati facut-o si voi probabil stiti cat este de gustoasa iar titlul retetei mi s-a parut foarte interesant.
Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt;
adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea;
dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de la carne si ciuperci adaugam sosul soya,de stridii,otetul de orez,ghimbir pudra,sare daca e nevoie,amestecam bine iar dupa cateva minute oprim focul;
punem taiteiii intr-un castron,rasturnam apa fiarta cu sare cat sa-i cuprinda,acoperim si dupa 20-30min scurgem apa,amestecam cu sosul de carne mai potrivim de gust si servim pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.