Pasta de fasole pastai cu morcov si maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 3412 vizualizari

 

Imi ramasese putina maioneza,imi ramasese fasole pastai si am combinat aceste ingrediente si a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 borcan fasole galbena pastai
  • 1 morcov
  • 1 catei de usturoi
  • 2 linguri maioneza
  • sare/piper
  • Marar pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai cu morcov si maioneza:

Fasolea pastai se scurge de zeama si se paseaza cu blenderul.Se poate lasa la scurs dupa ce am pasat fasolea.

Morcovul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare si se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea mica.

Se amesteca pasta de fasole cu maioneza,adaugam condimente dupa gust si morcovul si usturoiul ras.

Se lasa la fridiger 10 minute dupa care se serveste pe paine prajita.

Se orneaza cu marar proaspat sau patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai cu morcov si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata