Bagheta umpluta

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 14336 vizualizari

 

Din categoria retetelor pentru pachetel ...

 

INGREDIENTE

  • 1 baghete
  • branza telemea nu foarte sarara
  • ardei rosu
  • salam uscat
  • smantana cat sa lege compozitia
  • marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Cantitatile si ingrediente folosite sunt in functie de marimea baghetei si de gustul fiecaruia

Se rade branza cat mai fin,

Se adauga salamul,ardeiul rosu,mararul toate tocate cat mai marunt ,se adauga smantana cat sa lege compozitia ,1- 2 linguri ,

Se omogenizeaza intreaga compozitie

Se condimenteaza cu piper dupa gust si sare doar daca este necesar.

Se scobeste cat mai bine interiorul baghetei.

 Se umple cu amestecul de branza folosind o lingurita, presandu-se bine ca sa nu ramana goluri.

Se invart bucatile de bagheta in folia de aluminiu si se dau la frigider cateva ore.

Se feliaza si se servesc.

TIPS-URI

1

Puteti adauga la umplutura masline,ceapa verde ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine impanata la cuptor