Ficatei de pui inveliti in bacon

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2016 | 5045 vizualizari

 

Simplu, bun si gustos, mai ales pentru iubitorii de ficat!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 250 gr fasii lungi de bacon afumat
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 2 lingura ulei
  • 1 lingura unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui inveliti in bacon:

Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute.
Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii.
Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1 minut si 1 minut pe partea cealalta.
Tragem tigaie deoparte, condimentam ficatul cu sare, piper si busuioc.

Luam fasii de bacon, punem cate un ficatel pe capatul fasiilor si rulam.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem bucatele de unt intre ei.

Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita 8-10 minute, cat sa se rumeneasca usor.

Cand sunt gata ii scoatem, ii asezam fierbinti pe un platou si ii acoperim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui inveliti in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Rocsi 1

09.01.2016, 18:15

Multumesc Dantes

Corinuta 1

28.01.2016, 17:59

Ce idee faina!

Rocsi 1

28.01.2016, 18:48

Multumesc Corina

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui inveliti in bacon