Parjolute de primavara

de Oana in Porc, 30 Apr 2010 | 9327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata (pulpa de porc)
  • un mocov
  • un cartof mic
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura de usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute de primavara:

Ceapa si usturoiul se curata, apoi semaruntesc fin la robot, dar nu pasta!! Morcovul si cartoful se curata de coaja apoi se dau pe razatoarea mica. Toate se amesteca cu carnea tocata si se adauga si restul ingredientelor. Se formeaza parjoalele cu mana umeda si se tavalesc prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe servetele absorbante de bucatarie.

Merg perfec cu mustar sau cu pasta de hrean. Piticii le-au papat cu piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

01.05.2010, 16:03

Da, Gaby stiu Eu le puneam pe hartie de copt, fara apa, doar putin unt printre ele Sa aveti pofta

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:55

ce bune si eu doresc

mena29 1

11.06.2010, 15:43

O ce bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor