Parjolute de primavara

de Oana in Porc, 30 Apr 2010 | 9745 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.04.2010, 22:20

iamiii...ce minunate

Miha 1

30.04.2010, 22:44

ramo_cata 1

01.05.2010, 00:29

Sylvia 1

01.05.2010, 00:30

Ce bune trebuie sa fie cu usturoi verde !!!!

Bucataras Medi 1

01.05.2010, 07:50

cu ceapa si usturoi verde ............un deliciu...................

madi_marin 1

01.05.2010, 08:13

imi plac chiftelutele de nu mai pot....si cu ceapa si usturoi verde cred ca sunt exceptionale.....

Oana 1

01.05.2010, 09:37

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda, sa zic asa Si eu ador ceapa si usturoiul verde Initial ma gandeam sa le fac in cuptor, dar cum tot mai bune sunt prajite

gaby_duceag 1

01.05.2010, 10:17

am facut si eu acum compozitia. le prajesc cand papam.eu mai pun compozitia intr-o tava de cuptor,adaugand o ceasca de apa ,insa...tot prajite-s mai bune

Oana 1

01.05.2010, 16:03

Da, Gaby stiu Eu le puneam pe hartie de copt, fara apa, doar putin unt printre ele Sa aveti pofta

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:55

ce bune si eu doresc

mena29 1

11.06.2010, 15:43

O ce bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]