Tocana de cartofi cu carnat

de marcela1979 in Porc, 26 Oct 2012 | 3550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 bucati de carnat de casa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 cepe albe
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnat:

Se curata legumele. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga, apoi se pune ceapa tocata marunt, ardeiul gras cubulete, carnatul taiat felii si cartofii taiati in cuburi. Se adauga un pic de boia iute si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu un capac. Cand sunt fierti cartofii se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba pana scade apa. Se serveste cu muraturi de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de mancare de cartofi cu coaste