Painici cu carne

de ana in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2010 | 4920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml lapte
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 bob de drojdie
  • Umplutura
  • 300 gr carne tocata
  • 1 ou 
  • condimente dupa preferinta fiecaruia
  • Seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu carne:

Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine.

Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente.

Dupa ce a crescut aluatul rupem  bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam astfel pana terminam aluatul .

In tava de cuptor tapetata cu hartie de copt asezam painicile si le lasam sa creasca apoi cu o pensula le ungem cu apa si presaram seminte de susan  , le coacem la foc mediu.

Reteta este inspirata din briosele lui Miha 

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

23.01.2010, 00:30

Hop si eu!

Adinacarla 1

23.01.2010, 01:38

ma inscriu si eu ....poate mai sunt bunatati si pentru mine

ana 1

23.01.2010, 14:31

Nu mai sunt de mult,fimea le zice prajituri de mancare.
multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu leurda si miez de lapte