Bruschete cu ton, rosii si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2012 | 7050 vizualizari

 

foarte bune si usoare pt micul dejun. poftiti cu mine la masa!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine prajita
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g mozzarella
  • 80 g ton  in ulei
  • o rosie  de marime medie
  • oregano
  • sare, piper
  • o lg de ulei de masline, optional
  • busuioc verde( eu nu am avut)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton, rosii si mozzarella:

feliile de paine prajita se ung bine bine cu usturoi, cu mare grija sa nu se rupa, caci sunt foarte casante.

rosia se taie cubulete, mozzarella de asemenea.

se pun intr-un castron, se adauga tonul cu tot cu ulei, sare, piper dupa gust, oregano uscat si  busuioc.

eu din pacate nu am avut busuioc, dar merge extraordinar, si da bine atat la aspect cat si la gust.

cine doreste poate adauga in plus o lg de ulei dar  de masline, daca se poate extravirgin.

se amesteca totul bine  , dar  usor, si se distribuie pe feliile de paine.

pofta buna!

P.S. apa plata cu lamaie nu cred ca doriti, ( ca eu asa ceva am langa ele), ca nu sunteti la dieta ca mine, asa ca poftiti la bruschete....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton, rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu ansoa,mozzarella,ardei si rosii