As vrea sa ma laud ca eu am preparat aceasta reteta, dar cred ca v-ati dat seama ca multicookerul a facut-o.
A iesit un preparat tare bun intr-un timp scurt si fara a fi supravegheat.
Mai intai pregatim toate ingredientele pe masa de lucru.
Portionam carnea si o asezonam cu sare si piper, tocam ceapa si morcovul, dam usturoiul pe razatoare, clatim orezul, scurgem roșiile deshidratate si le tocam mai marunt.
Pornim Multicooker-ul Crock-Pot cu gatire sub presiune pe programul Brown/Saute pentru 15 minute. Il lasam sa se incalzeasca, adaugam uleiul si rumenim carnea de pui.
Adaugam legumele si ciupercile si le amestecam printre bucatile de carne pentru cateva minute. Adaugam pasta de rosii, rosiile deshidratate si orezul si le mai amestecam bine pe toate pana la expirarea celor 15 minute.
Completam apoi cu apa fierbinte, setam programul Rice pentru 15 minute si inchidem capacul multicookerului cu supapa pe pozitia deschis.
Dupa expirarea timpului, multicookerul va trece pe programul de mentinere la cald a preparatului. Apasam butoul Stop/Start pentru a-l opri si il deconectam de la sursa de curent.
Cu o spatulă comutăm butonul supapei pe pozitia deschis si asteptam pana cand aburul este complet evaporat. Abia atunci putem sa deschidem capacul multicookerului si sa servim preparatul nostru, presarat cu patrunjel verde, tocat și alaturi de salata preferata.