Asa cum v-am promis, continui seria deserturilor pregatite la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune cu o reteta de cobbler cu capsuni (sau cu orice alte fructe vrei tu). Este o reteta care te va salva intotdeauna atunci cand vrei ceva bun si rapid. Foarte rapid!
Intr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii.
Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt se pun capsunile in strat uniform, apoi se toarna deasupra compozitia pentru blat.
Se acopera vasul cu hartie de copt, pentru ca aburii formati in timpul prepararii sa nu se scurga în interior. In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punem 1 cana cu apa si asezam gratarul din dotarea aparatului. Asezam vasul cu compozitia pentru cobbler cu capsuni. Inchidem capacul si il rotim în pozitia INCHIS. Inchidem si supapa de presiune. Setam programul DESERT, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasam apoi tasta START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se va auzi un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP
WARM. Deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Atentie la aburii care se degaja! Deschidem capacul
si scoatem cu grija vasul din interior.
Lasam la racit, dupa care putem savura in liniste o portie (chiar doua as putea spune) de cobbler cu capsuni. Puneti alaturi si o portie de inghetata, promit ca n-o sa va para rau!
Pofta buna!