Sunt super bune! Ador snitelele!
Va invit sa le pregatiti si voi! :)
Incepem cu muschiuletul, care trebuie foarte bine curatat de pielite. Taiem bucati mai grosute din muschiulet, si le batem bine pe ambele parti (cu ciocanul pentru snitele). Apoi asezonam cu sare si piper fiecare bucatica de muschi,pe ambele parti. Intr-o farfurie punem faina,iar ouale le batem intr-un castronas. Dam fiecare bucata prin faina,ou,faina. Intr-o tigaie adaugam vreo 80 de ml de ulei. Lasam pana se incinge bine uleiul,si adaugam snitelele, pe rand.
Cand s-au rumenit, le intoarcem si le mai prajim si pe cealalta parte pana ce devin rumene.
Le scoatem pe servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei si le servim calde alaturi de o salata prospata! :)
1
Puteti sa le dati prin faina,ou,pesmet
2
Puteti sa le prajiti in untura