Șnițele de porc

de robert_b in Porc, 1 Mai 2015 | 3438 vizualizari

 

Sunt super bune! Ador snitelele!
Va invit sa le pregatiti si voi! :)

 

INGREDIENTE

  • 550 g muschiulet de porc
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele de porc:

Incepem cu muschiuletul, care trebuie foarte bine curatat de pielite. Taiem bucati mai grosute din muschiulet, si le batem bine pe ambele parti (cu ciocanul pentru snitele). Apoi asezonam cu sare si piper fiecare bucatica de muschi,pe ambele parti. Intr-o farfurie punem faina,iar ouale le batem intr-un castronas. Dam fiecare bucata prin faina,ou,faina. Intr-o tigaie adaugam vreo 80 de ml de ulei. Lasam pana se incinge bine uleiul,si adaugam snitelele, pe rand.

Cand s-au rumenit, le intoarcem si le mai prajim si pe cealalta parte pana ce devin rumene.

Le scoatem pe servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei si le servim calde alaturi de o salata prospata! :)

       

TIPS-URI

1

Puteti sa le dati prin faina,ou,pesmet

2

Puteti sa le prajiti in untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele pufoase cu usturoi