Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute

de mihaelar63 in Porc, 1 Apr 2020 | 5242 vizualizari

 

 Imi place schimbarea si asezonarea diferita la preparate. De aceasta data am facut snitele din cotlet de porc marinate cu mustar si ardei iute.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii frumoase cotlet de porc
  • 2 linguri mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie
  • 2 oua
  • 2 linguri varf cu faina alba
  • 6 linguri lapte
  • 1/2 praf copt
  • piper negru macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • salata verde, rosii pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute:

  1. Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru  a obtine  felii subtiri .
  2. Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati .
  3. Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza .
  4. Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute .
  5. Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece .
  6. Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza  2 linguri  de faina alba si praful de copt .
  7. Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura .
  8. Bucatile de cotlet marinate  se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins .
  9. Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
  10. Snitelele se pot servi calde  alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

                     Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

Recent am descoperit trucul cu praf de copt. Se aduga putin praf de copt in compozitia cu oua, lapte si faina in care se scalda snitelele inainte de prajire. Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura.

2

Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

3

Snitelele se pot servi calde alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

4

Mi-au fost pe plac dupa ce s-au racit putin . Calde parca se simtea prea puternic gust de acrisor , dat de mustar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez