Negresa de post

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mar 2010 | 7704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 lg cacao
  • 1 1/2 cani apa
  • 5 lg uleei
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • stafide
  • glazura
  • 5 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • 3 lg apa
  • 100 g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se mixeaza bine ingredientele mai sus enumerate pana ce zaharul este topit complet,se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana se coace.Dupa ce s-a copt se scoate si se portioneaza ,se toarna glazura fierbinte deasupra( fierbem ingredientele de mai sus pana la dizolvarea completa a zaharului) ,si se pudreaza cu nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.03.2010, 18:52

cred k mai toata lumea pune in practica aceasta reteta in post

Teo 1

15.03.2010, 20:02

daca ai adauga si 2 linguri de gem in compozitie ai obtine deja prajitura sticloasa , glazurata; e f. frumoasa, ti-a crescut bine!

ionela2682 1

15.03.2010, 20:16

nu-mi place cu gem! am incercat si nu am fost multumita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti (de post) cu stafide si gem de caise