Negresa cu crema de branza

de geoline in Prajituri, 20 Mar 2015 | 7836 vizualizari

 

Crocanta la suprafata , moale si ciocolatosa in interior si crema de branza pufoasa...mmmm....un deliciu! Inspiratie Katty!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 5 oua
  • 80 g cacao
  • 200 g zahar plus 2 linguri
  • 50 g faina plus o lingura
  • un praf sare
  • jumatate pliculet praf de copt
  • 200 g crema de branza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza:

Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand cele 4 oua. Se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se adauga in amestec, la sfarsit adaugam sarea si ciocolata topita.

Crema de branza se mixeaza cu cele 2 linguri de zahar, un ou si o lingura de faina.

Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pune compozitia de cacao, iar deasupra se pune cea cu branza. Se amesteca cu o scobitoare.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute in functie de cuptor.

Se taie rece!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa - Philips multicooker