Napolitana cu DULCE DE LECHE

de delatte in Dulciuri, 25 Sep 2011 | 4150 vizualizari

 

NAPOLITANA CU DULCE DE LECHE

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de napolitane  mici
  • 50 g unt
  • 30 g nuca macinata
  • 100 g biscuiti maruntiti
  • 397 g crema de lapte DeLatte
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitana cu DULCE DE LECHE:

Cremei de lapte i se inlatura eticheta si se aseaza intr-o cratita cu apa invelita intr-un prosop de bucatarie. Apa trebuie sa fie cam la 1-1,5 cm mai jos de capac. Se fierbe timp de 2h la foc mic pentru a obtine deliciosul Dulce de Leche care se lasa la racit. Untul se topeste intr-o cratita antiaderenta, peste se toarna Dulce de leche, biscuitii maruntiti si nuca macinata, amestecandu-se usor la foc mic pana la omogenizare. Dupa racire, se umplu foile de napolitana. Merge foarte bine cu o ciocolata calda intr-o duminica dupa-amiaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu DULCE DE LECHE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitane