Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

de katty in Porc, 3 Ian 2016 | 2771 vizualizari

 

Daca va place nautul la fel de mult cum imi place mie puteti incerca acest muschiulet, este delicios.Sosul de rosii il puteti pregati in casa.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 carnciori afumati si picanti
  • 1 conserva naut
  • sare
  • piper macinat
  • rozmarin
  • boia iute
  • sos de rosii pentru servit
  • 4 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:

Spalam muschiul si il tampona bine cu un servet absorbant. Cu un cutit cu varf ascutit taiem muschiuletul ,pana obtinem o forma dreptunghiulara. Asezam muschiul intre doua folii de plastic si il batem usor cu un ciocan de snitele. Dam folia de plastic de deasupra a o parte si presaram putina sare, piper negru macinat si cateva  ace de rozmarin. Punem 2 linguri ulei intr-o tigaie si rumenim usor carnciorii pe toate partile, dupa care ii scoatem. Scurgem  nautul din conserva, il clatim bine, apoi il mixam cu un praf de sare, piper si uleiul in care am prajit carnaciorii. Intindem pasta de naut pe muschiulet, asezam carnaciorii unul in prelungirea celuilalt la marginea dinspre care incepem sa rulam. Cu ajutorul foliei de plastic de jos rulam muschiuletul , dupa care il legam cu ata  de bucatarie. Presaram deasupra putina boia , stropim cu uleiul ramas  si il dam la cuptorul preincalzit intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Servim muschiuletul taiat felii cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

dantes 1

20.01.2016, 09:34

Bun!

aia 1

07.03.2016, 18:04

ce bine ar fi daca ar comenta si cineva care a incercat reteta! de exemplu la ce temperatura cuptorul si cit trebuie lasat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu cașcaval și mere coapte