Carnea o spalam si o taiem bucati,o condimentam cu sare si piper dupa care o prajim in ulei incalzit pe ambele parti,
Intr-o cratita calim ceapa tocata, adaugam ardeiul tocat marunt ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boaia de ardei,sare,piper dupa gust,crengute de rozmarin,carnea prajita si 200 ml apa calduta,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cca 20 min,la final adaugam rosiile tocate si mai lasam cca 2-3 min pe foc,
Intre timp fierbem cartofi in coaja,ii trecem pe sub un jet de apa rece,ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja si ii taiem felii,
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei adaugam amestecul de carne,vinul si deasupra adaugam felii de cartofii una langa alta,
Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.
Eu am preferat sa adaug cascaval ras deasupra,dupa care am dat la cuptorul incalzit