Muschiulet de porc umplut in foi de placinta - Reteta numarul 400!

de Bucataras Medi in Porc, 12 Mar 2013 | 8650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 800 g amestec mexican
  • 8 foi de placinta
  • cimbru uscat
  • unt topit
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • faina
  • 1 galbenus pentru uns
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut in foi de placinta - Reteta numarul 400!:

Muschiuletul de porc se unge bine cu ulei de masline si se condimentreaza cu sare ,piper si cimbru.Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor pana cand acesta este bine facut si frumos rumenit.Scoatem si lasam sa se racoreasca.
In  timp ce carnea este la cuptor  ne ocupam de legume.Punem apa ,sare si putin ulei intr-o oala.Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam legumele congelate .Tinem pe foc circa 10 min dupa care scurgem bine de apa  si lasam legumele sa se racoreasca si ele.
Pe o suprafață de lucru pudrată cu făină, întindem rand pe rand cate o foaie de placinta pe care o ungem cu unt  si asezam apoi una peste alta cele 8 foi.
 Impartim legumele in doua.Asezam  uniform jumatate din cantitatea de legume  într-un strat subtire, lăsând marginile foii de placinta  libere.Asezam muschiuletul de porc in mijlocul foii , adaugam peste acesta si restul de legume si apoi rulam.Pliem marginile dinspre exterior înspre interior pentru a nu se desface la coacere.
Asezam  rulada într-o tavă tapetata cu hartie pergament astfel incat  foile  pliate sa fie  dedesubt.Ungem rulada cu galbenusul  bătut si presaram seminte de susan.Dam la cuptor si lasam ca rulada sa se rumeneasca frumos.Lasam la racit si apoi taiem felii de aproximativ 3-5 cm .

Servim alaturi de o garnitura,un sos,dupa gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut in foi de placinta - Reteta numarul 400!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel cu susan si piure de cartofi