Fleica la tava

de delia64 in Porc, 11 Mar 2013 | 19741 vizualizari

 

Fleica de porc este foarte frageda si gustoasa atat pregatita la gratar cat si la cuptor .
Insotita de un piure de cartofi si o muratura buna , castraveti , gogosari , avem un pranz de nota 10 , zic eu ...

 

INGREDIENTE

  • 1,500 fleica de porc
  • 1 capatana usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • boia de ardei
  • o cana vin alb
  • o cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava:

Spalam fleica si o taiem felii potrivite  , curatam usturoiul si il pisam .

Condimentam feliile de carne cu sare , piper , boia  si usturoi.

Asezam feliile de carne intr-un vas termorezistent ,punem peste ele  vinul alb si apa si acoperim cu o folie de aluminiu.

Dam la cuptorul incalzit la temperatura de 200 grade C  , aproximativ o ora .

Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana  carnea se rumeneste frumos si   este fiarta , aproximativ 30 de minute .

Se serveste cu garnitura dorita si neaparat muraturi .

Pofra buna !!!

TIPS-URI

1

Si pulpa de porc este foarte buna preparata in acest fel .

2

Se poate prepara fleica si pe pat de legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc