Fleica la tava

de delia64 in Porc, 11 Mar 2013 | 20379 vizualizari

 

Fleica de porc este foarte frageda si gustoasa atat pregatita la gratar cat si la cuptor .
Insotita de un piure de cartofi si o muratura buna , castraveti , gogosari , avem un pranz de nota 10 , zic eu ...

 

INGREDIENTE

  • 1,500 fleica de porc
  • 1 capatana usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • boia de ardei
  • o cana vin alb
  • o cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava:

Spalam fleica si o taiem felii potrivite  , curatam usturoiul si il pisam .

Condimentam feliile de carne cu sare , piper , boia  si usturoi.

Asezam feliile de carne intr-un vas termorezistent ,punem peste ele  vinul alb si apa si acoperim cu o folie de aluminiu.

Dam la cuptorul incalzit la temperatura de 200 grade C  , aproximativ o ora .

Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana  carnea se rumeneste frumos si   este fiarta , aproximativ 30 de minute .

Se serveste cu garnitura dorita si neaparat muraturi .

Pofra buna !!!

TIPS-URI

1

Si pulpa de porc este foarte buna preparata in acest fel .

2

Se poate prepara fleica si pe pat de legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi