Varza calita cu muschiulet in vasu roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2010 | 5993 vizualizari

 

o bunatate nu gluma............

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 600 g muschi de porc sau pulpa
  • ulei de masline50 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru macinat 1 lingurita
  • 2 linguri de unt
  • pasta de tomate 200 ml
  • 3 rosii
  • 150 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu muschiulet in vasu roman:

Se toaca varza marunt ,

se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1 canita de apa.

Cand varza e calita bine se pune pasta de tomate, se mai dau 2 clocote si se stinge focul.

Muschiul se taie cubulete si se caleste in ulei ,se pune sare, piper si se amesteca bina sa se rumeneasca frumos apoi se pune o canita de apa si se lasa sa fiarba 25-30 minute pana scade apa .Cand carnita e fiarta se amesteca cu varza calita .

Se unge vasul roman cu unt apoi se pune varza calita si carne prajita si se amesteca bine ,se uniformizeaza, dupa care se taie rosiile rondele si se pun pe varza, dupa care se pune smantana si se da vasul la cuptor 20 minute la 170 grade.

Este grozava.!......................piticii au mai pus  smanatana .............asa sa fie ,dar a fost grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu muschiulet in vasu roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui