Muschiulet afumat cu cartofi la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 12 Ian 2014 | 6784 vizualizari

 

Cand nu prea ai idei si ai la indemana muschiuletul.....

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc afumat
  • 7-8 cartofi mai rotunzi
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet afumat cu cartofi la cuptor:

Cartofii ii curatam si ii taiem rondele.Muschiuletul il taiem in bucatele nu foarte groase.Intr-un vas de yena asezam o rondea de cartof una de muschiulet.Restul de cartofi ii piperam si saram,stropim cu ulei de masline si ii asezam deasupra in vasul de yena,turnam 1/2 cana de apa sau vin alb,dupa preferinte.Dam vasul la cuptor cca 60-70 min la foc moderat....cu 10 min inainte sa scoatem vasul din cuptor presaram cateii de usturoi deasupra.

TIPS-URI

1

daca muschiuletul e mai sarat nu mai adaugam sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet afumat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta cu migdale