Musaca de post rapida si foarte gustoasa.
Am pus apa sa fiarba si am selectat BOIL.Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat cartofii si morcovii taiati.Dupa 30 minute erau fierti.Am pus morcovii intr-un bol si cartofii intr-alt bol. Cartofii i-am pasat cu o lingura de margarina si putina sare si am facut un piure. Am spalat oala Multicooker, am sters-o de apa, am selectat FRY pentru 20 minute si am pus 2 linguri de ulei.Dupa 1 minut am adaugat ceapa tocata marunt.Cand ceapa a capatat culoarea aurie am adaugat si morcovul fiert si tocat marunt.Dupa 2-3 minute am adaugat si pasta de tomate, sare si piper.Am mai asteptat 2-3 minute si am adaugat in final patrunjelul tocat. Am pus compozitia intr-un vas, am spalat vasul Multicooker si am inceput sa ,,asamblez” musacaua.Am uns vasul cu putina margarina,apoi am pus un strat de piure, un strat din compozitia cu morcov , ceapa, pasta tomate .Am setat multicookerul pe modul BAKE pentru 20 minute.In final a iesit o musaca foarte gustoasa pe care am servit-o alaturi de sfecla rosie murata.