Musaca 2

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Mai 2012 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna ;), 1000 g.,
  • carne tocata vita 500 g.,
  • ciuperci 300 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • oua 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca 2:

Carnea tocata, ciupercile curatate, taiate julien, ceapa verde tocata marunt se calesc in putin ulei, cca. 10 minute, apoi se asezoneaza de sare, piper si oregano. Dupa ce s-a racit un pic se adauga si ouale, amestecandu-se usor, pana se incorporeaza.  Intre timp se curata cartofii si se taie rondele. Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de cartofi cruzi, un strat din amestecul de carne si se continua pana se termina ingredeintele. Atentie ultimul strat sa fie de cartofi. Bulionul se dilueaza cu apa, se adauga peste musaca cat sa acopere ultimul strat, se mai presara un pic de oregano, apoi se gateste la cuptor, acoperit, la foc potrvit cca. 45 de minute. Se serveste fierbinte cu smantana (cine are voie:D).

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.05.2012, 14:53

tare imi place sa pap musaca

Sidy 1

13.05.2012, 17:47

Minunata !

Sim0na 1

15.05.2012, 08:38

de cand n-am mai facut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]