Muraturi colorate

de azyrra in Muraturi, 29 Sep 2011 | 7108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba
  • varza rosie
  • gogosari versi sau/si rosii
  • conopida
  • castraveti
  • usturoi
  • ardei iute verde
  • frunze telina
  • radacina de hrean
  • 2 licuri Pikant fix -dulce acrisor- (Dr.Oetker)
  • piper boabe 
  • otet
  • zahar
  • sare(optional)
  • foi de dafin
  • Marar usact cu seminte
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi colorate:

Varza alba si rosie se taie in bucati, mai mari sau mai mici, dupa preferinta, gogosari si ei taiati, conopida portionata , castravetii, usturoiul, frunzele si toate celelalte, spalate si curatate, se pun in borcane. Intre timp se fierbe apa impreuna cu picant fix otetul si zaharul, dupa care se adauga in borcane peste legume.La final am taiat o bucata de morcov in doua, de-a lungul si le-am pus in cruce deasupra astfel incat sa tina presat totul in apa cu amestecul pentru muraturi si peste am pus mararul cu seminte.

Sper sa va placa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveți murați - de vară