Muraturi colorate

de azyrra in Muraturi, 29 Sep 2011 | 7274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba
  • varza rosie
  • gogosari versi sau/si rosii
  • conopida
  • castraveti
  • usturoi
  • ardei iute verde
  • frunze telina
  • radacina de hrean
  • 2 licuri Pikant fix -dulce acrisor- (Dr.Oetker)
  • piper boabe 
  • otet
  • zahar
  • sare(optional)
  • foi de dafin
  • Marar usact cu seminte
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi colorate:

Varza alba si rosie se taie in bucati, mai mari sau mai mici, dupa preferinta, gogosari si ei taiati, conopida portionata , castravetii, usturoiul, frunzele si toate celelalte, spalate si curatate, se pun in borcane. Intre timp se fierbe apa impreuna cu picant fix otetul si zaharul, dupa care se adauga in borcane peste legume.La final am taiat o bucata de morcov in doua, de-a lungul si le-am pus in cruce deasupra astfel incat sa tina presat totul in apa cu amestecul pentru muraturi si peste am pus mararul cu seminte.

Sper sa va placa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati in miere si otet