Medalioane de porc cu ciuperci şi salată

de madi_marin in Porc, 2 Feb 2013 | 3836 vizualizari

 

Am lipsit o vreme de pe blog, dar revin cu o reţetă simplă , rapidă şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 4 ciuperci
  • salată asortată
  • 6 roşii cherry
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
  • ulei
  • oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de porc cu ciuperci şi salată:

Muşchiuleţul se curăţă de fibre şi eventualele resturi de grăsime şi pieliţe, apoi se taie în 6 bucăţi egale (de preferat să fie cam de aceeaşi grosime pe toată lungimea lui). Se leagă cu aţă ca să îşi păstreze forma, apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, piper şi condimente. Se pun împreună cu ciupercile tăiate felii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. Se dau la cuptor la foc potrivit şi se întorc o singură dată.

Eu am avut o pungă de salată asortată ( andive, radicchio, praz, rucola) pe care am amestecat-o cu roşioarele tăiate pe jumătate, puţin ulei, sare şi oţet.

Se aşează pe farfurie salata, apoi se pun deasupra medalioanele şi ciupercile.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de porc cu ciuperci şi salată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti