Oase de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 29 Apr 2013 | 10835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g oase porc
  • 200 ml vin
  • piper
  • usturoi pudra
  • sare
  • condimente
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura miere
  • 4 linguri bulion
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oase de porc la cuptor:

(eu am avut oase de purcel de casa si erau carnoase)

Spalam bine oasele de porc si le condimentam cu sare,piper,usturoi si condimente dupa gust.Le asezam intr-o tava(eu am avut tigaie dry cooker) si rasturnam paharul de vin deasupra , acoperim tigaia cu o folie si dam la cuptor.

Cu 10 minute inainte sa scoatem carnea rumenita frumos de la cuptor dam focul mic si rasturnam peste carne sosul pregatit din bulion+ulei+mire+boia.Dupa 10 minute stingem focul la cuptor si lasam sa se raceasca putin in tava.

Eu am servit cu gogosari si conopida din otet

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oase de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Clisă friptă şi pită picurată