Mazare cu carne la cuptor

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2015 | 6540 vizualizari

 

Am descoperit un nou fel de mazare mai gustos, dar mai fin, iar carnea e foarte moale si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cefe de porc
  • 450 g mazare congelata
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • o cescuta de apa
  • sare
  • marar
  • o ceapa
  • un morcov
  • ulei pentru stropit mancarea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne la cuptor:

Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul tocat si el cubulete. Turnam mazarea si saram intreg continutul de legume amestecand. Carnea o saram pe ambele parti so punem deasupra legumelor. Peste carne intindem rosiile si stropim cu putin ulei. Punem apa, dar pe margine sa nu atinga carnea si dam la cuptor, dar inainte ii punem capacul. Dupa 40 minute amestecam in vas si intoarcem carnea, punem din nou capacul si dam din nou la cuptor. Cand e aproape gata punem mararul, amestecam si mai dam un minut la cuptor.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]