Ce este bine cu aceasta reteta este c-o putem diversifica si face o multime de variante.
Putem inlocui carnea de pui cu piept de gasca, cu vitel sau porc iar inauntru putem pune tot ce avem in frigider: sos pesto, rosii uscate, jambon, cascaval etc.
De data aceasta va propun o varianta "à l'italienne " cu mozzarella, salata si rosii cherry.
Puteti "imbraca" ruladele in bacon afumat ......dar asta este o alta reteta :).
Pregatim untul de usturoi.
Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul. Puneti un pic de sare . Dati la rece.
Pieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea pentru a obtine o felie subtire.
Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se pune deasupra carnea tocata (lasati o margine de 1 cm). Spre margine puneti mozzarella pe toata lungimea si deasupra rosii cherry taiate in 2.
Terminati cu salata verde pe toata suprafata. Rulam si legam cu sfoara de bucatarie.
Le presaram cu paprika, sare si piper si le punem la prajit intr-un pic de ulei.
Le prajim pe toate partile timp de 10 minute si le punem intr-un vas pentru cuptor.
Peste fiecare rulada puneti untul de usturoi rezervat.
Acoperiti vasul cu o foaie de aluminiu si dati la cuptor 40 minutes la 200°C.
Dupa 20 de minute indepartati foaia de aluminiu si lasati ruladele sa se rumeneasca.
Ungeti cu sos din cand in cand.
Trebuie ca carnea tocata sa nu fie cruda .
Scoateti ruladele si lasati sa se raceasca.
Indepartam sfoara de bucatarie si portionam- este suculent si delicios
Le puteti servi ca fel principal cu o garnitura de salata de cartofi - reteta aici sau ca antreu cu o salata verde.