Mancarica de fasole galbena cu carne

de Laly in Porc, 22 Iun 2010 | 17117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg fasole galbena rotunda
  • 300 gr carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 3 linguri ulei
  • pasta de tomate
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu carne:

1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita  si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete.

2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da  prin robot.

3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai.

4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.

TIPS-URI

1

fasole pastai galbena

2

morcovi

3

rosii

4

ceapa

5

pasta de tomate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu carne" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc