Frigarui de iarna la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2010 | 12621 vizualizari

 

Cu gandul la iarba verde ,gratare si frigarui am zis ca n-ar fi rau. Macar frigaruile !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne porc
  • 400 gr.piept  curcan
  • 400 gr. carnat afumat [am avut de casa]
  • 200 gr. slanina afumata
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic 
  • 10 cipercute intregi
  • 10 rosii cherry
  • frunze praz
  • 2 linguri mustar[ am pus de dijon cu bobite intregi ]
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • seminte marar
  • 4 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de iarna la cuptor:

  1. carnea se spala se feliaza bucati mai mici .
  2. slanina si carnatul se taie bucati .
  3. se curata , spala si feliaza legumele .
  4. usturoiul se curata si se zdrobeste .
  5. se amesteca carnea, slanina , carnatul, legumele cu restul ingredientelor si se lasa 2 ore la rece .
  6. se infing in bete de bambus sau lemn si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .  tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , foc mare timp de 30 min.
  7. dupa 30 min se indeparteaza  folia , se lasa sa se rumeneasca , la foc mediu.

TIPS-URI

1

dovlecelul si vanata nu le curatati de coaja , arata mai bine asa .

2

serviti cu salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de iarna la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu verdeturi