Fiind vineri,am zis sa va ofer o mancare de post..probabil o sa vi se para nu ciudata,ci foarte ciudata combinatia..sincer e prima data cand am facut si eu,si o sa o mai repet ca imi place mult ..a iesit foarte buna...
Ciupercile le spalam si le taiem ,cum dorim.
ceapa o curata si o tocam marunt.
cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in 6-8 bucati,depinde cat de mari sunt.
intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
adaugam ciupercile si le lasam 2-3 minute in ulei,dar le invartim mai mereu.
adaugam si ceapa si mai lasam vreo 2 minute.
apoi punem 1 cana si jumatate apa,maxim doua.
acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 15 minute.
rosiile le decojim si le facem cubulete.
dupa acel timp de 15 minute,adaugam cartofii si rosiile.
le amestecam bine si lasam sa fiarba bine de tot.
cand e aproape gata,desfacem pasta de tomate in 2 linguri apa.
o turnam peste mancare.
condimentam cu sare,piper si boia de ardei dupa gust.
mai dam cateva clocote si gata mancarea.
servim cu patrunjel verde deasupra.