Jumari de porc crocante

de MOKUSKA in Porc, 28 Apr 2014 | 9024 vizualizari

 

Un aperitiv gustos, pe care ne permitem sa il facem cel mult de 2 ori pe an.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina proaspata fara sorici si cu putina carne
  • sare
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de porc crocante:

Taiem slanina in cubulete mici (4-5 cm), se sareaza si se pune la topit cu o cana de apa la foc mic. Bucatile se fierb pana se ridica la suprafata si untura devine transparenta (1 ora).

Jumarile se scot cu o paleta in strecuratoare si se lasa sa se scurga, dupa care se pun intr-un vas din sticla. Untura dupa ce s-a racit putin se toarna intr-un borcan uscat.

TIPS-URI

1

jumarile se scot din untura imediat dupa ce am stins focul

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de porc crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc