Ciolanul il parlim putin pe flacara aragazului,apoi il spalam.
Il punem intr-o oala ,apoi il acoperim bine cu apa.
Asezam oala pe aragaz,focul sa fie potrivit si lasam sa fiarba ciolanul.
Spumam de cate ori este nevoie,dupa care acoperim cu un capac.
Varza o spalam si o taiem fideluta.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cubulete.
Ardeiul rosu il taiem bucatele.
Cand ciolanul este fiert mai bine de jumatate,desfacem carnea de pe os,aruncam osul iar carnea o punem in zeama in care a fiert,insa nu o taiati bucati foarte mici,ci mai maricele.
Adaugam toate legumele taiate,inclusiv varza.
Lasam sa scada din zeama,apoi dam gust cu sare,piper si boia de ardei.
Cand este aproape gata,incorporam pasta de tomate.
Mai lasam 3-4 minute pe foc ,apoi tragem oala deoparte.
Spalam mararul si il tocam maruntel,il punem in varza ,invartim si acoperim oala.
Lasam varza acoperita cateva minute,cat sa prinda aroma de la verdeata,apoi putem servi.
Sa aveti pofta!