Gratin de conopida

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 5928 vizualizari

 

O reteta mai usoara, de vineri!

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata
  • unt 50 gr.
  • smantana 100 ml.
  • oua 3 bucati
  • cascaval 100 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Conopida se desface in buchetele si pune la fiert in apa clocotita. Nu trebuie sa fiarba prea mult, sa fie crocanta. Se pregateste vasul de gratin, se tapeteaza cu unt si pesmet. Se aseaza buchetelele de conopida. Se bat ouale cu smantana si se toarna peste conopida. Se presara cascavalul ras  si se pune la cuptorul incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj