Gratin de conopida

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 4896 vizualizari

 

O reteta mai usoara, de vineri!

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata
  • unt 50 gr.
  • smantana 100 ml.
  • oua 3 bucati
  • cascaval 100 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Conopida se desface in buchetele si pune la fiert in apa clocotita. Nu trebuie sa fiarba prea mult, sa fie crocanta. Se pregateste vasul de gratin, se tapeteaza cu unt si pesmet. Se aseaza buchetelele de conopida. Se bat ouale cu smantana si se toarna peste conopida. Se presara cascavalul ras  si se pune la cuptorul incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra