Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2017 | 2922 vizualizari

 

Ciupercile umplute sunt in topul preferintelor noastre. Se prepara usor si au calitati nutritive deosebite. De aceasta data, am dorit sa nu folosesc carne sau mezel.

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci champignon
  • 300 gr rosii chery
  • 300 gr branza burduf amestec [ vaca+ oaie ]
  • 200 gr cas afumat Karavan pentru grill
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri masline verzi [fara samburi ]
  • 1 /2 ardei kapia verde
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet balsamic de Modena
  • frunze busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi:

  1. Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza coditele.
  2. Curatati si spalati legumele.
  3. Se toaca marunt ardeiul, coditele de ciuperci si cele de ceapa verde.
  4. Amestecati branza de burduf cu legumele tocate.
  5. Umpleti ciupercile cu acest amestec.
  6. Rosiile se taie jumatati si se pun intr-un bol.
  7. Sarati rosiile, apoi le amestecati cu putin ulei de masline si otet balsamic.
  8. Feliati casul  afumat.
  9. Se asaza ciupercile intr-o tava cu hartie de copt.
  10. Peste fiecare ciuperca, se pune cate o felie de cas afumat si o jumatate de rosie.
  11. Se da tava la cuptor sa se gratineze ciupercile, pana in momentul in care s-au topit branzeturile.
  12. Serviti ciupercile cu branzeturi, decorate cu frunzulite verzi de busuioc.

                                Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Nu am folosit sare in exces, pentru ca am considerat ca branzeturile au suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:49

Ai mei iubesc ciupercile umplute cu branzeturi!

kytz 1

08.06.2017, 08:52

Tare bune trebuie să fie (fără carne, că doar ciuperca o înlocuiește cu brio)!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

Si mie imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci