Gogosi pufoase si aromate

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2011 | 8756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  •  coja si zeama de la o portocala
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 30 g drojdie
  • 1 lingura margarina
  • 250 g zahar
  • 1 praf de sare
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase si aromate:

Se face maiaua din drojde,2 linguri zahar,praful de sare,3 linguri lapte, 1 de faina,

Se lasa 15 min dupa care se adauga peste faina si se adauga restul ingredientelor.

Se framanta; daca mai este nevoie se mai adauga apa.

La final se framanta un pic cu ulei, se lasa la dospit o ora dupa care se intinde o foaie pe masa si se se da forma gogosilor,se mai lasa 10 min dupa care se pune ulei la incalzit si  cand este cald se pun gogosile.

Se scot pe un servetel absorbant se pudreaza cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase si aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu smantana