Desert caramelizat

de amalia01 in Dulciuri, 2 Apr 2013 | 2948 vizualizari

 

Am vrut un desert altfel...eu zic ca mi-a iesti!

 

INGREDIENTE

  • - 1 banana feliata
  • - 3-4 morcovi fierti
  • - 1 lingura de porumb dulce
  • - 100 gr zahăr
  • - 45 gr margarina
  • - 1 varf de cutit scortisoară macinata
  • - 1 lingurita seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert caramelizat:

- puneți zahărul într-o tigaie, și caramelizați-l pe foc mediu.

-  adăugați scorțișoara și margarina și amestecați până se topește.

- imbăiați bananele si morcovii, pe ambele părți, apoi scoateți-le pe o farfurie

- asezati in farfurie boabele de porumb

- turnați tot caramelul rămas în tigaie peste ingredinente

- la final, presarati semintele de susan

- se servesc caldute, nu fierbinti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert caramelizat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Banane caramelizate in sos de zahar brun si rom