Gogosi pufoase si aromate

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2011 | 9128 vizualizari

COMENTARII (21)

elena1988 1

03.04.2011, 16:59

Ina 1

03.04.2011, 17:21

fur si eu una

kukibella 1

03.04.2011, 17:51

mamaieelena 1

03.04.2011, 18:14

Rocsi 1

03.04.2011, 19:03

ce-mi plac

FraicheBistro 1

03.04.2011, 19:17

Pentru ca iti place sa gatesti Iepurasul iti poate aduce de Paste unul din cele 3 seturi a cate 5 carti "Jamie Oliver - Intoarcerea bucatarului care se dezbraca de secrete"

Ce trebuie sa faci?
Trimite in perioada 1 aprilie - 23 aprilie 2011 reteta ta preferata impreuna cu poza acesteia pe adresa [email protected] si poti fi unul din cei trei castigatori, care vor si desemnati prin tragere la sorti chiar in ziua de Paste (24 aprilie 2011).

Toate retetele vor fi postate pe blogul Fraiche-Bistro.blogspot.com, dar si pe pagina de Facebook Fraiche-Bistro

Lau 1

03.04.2011, 19:44

elena

Lau 1

03.04.2011, 19:44

ina fura si 2

Lau 1

03.04.2011, 19:44

bella

Lau 1

03.04.2011, 19:44

mamaie

Lau 1

03.04.2011, 19:45

rocsi

Lau 1

03.04.2011, 19:45

bistro

Mihaela11_jo 1

03.04.2011, 19:52

Mmmmmmmmmmmm ce aromate

Lau 1

03.04.2011, 20:09

mihaela

MotanLaOale 1

04.04.2011, 08:52

bune bune

Lau 1

04.04.2011, 10:36

motan

Corinuta 1

04.04.2011, 11:26

Placeeeeeeeeeee!

Lau 1

04.04.2011, 13:47

corina

kamy 1

04.04.2011, 23:53

sunt pe lista ...cat de curand

Bya Ralu 1

07.06.2012, 13:28

Lau 1

07.06.2012, 14:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort tiramisu reteta nr. 300