FURSECURI CU GEM

de Roda in Prajituri, 17 Iun 2009 | 12835 vizualizari

 

Fursecurile sunt preferatele nepotelului meu.

 

INGREDIENTE

  • 300g.faina,
  • 150g.unt moale,
  • 100g.zahar praf,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 praf de vanilie,
  • 1 ou
  • zahar pudra
  • gem de caise sau capsuni;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU GEM:

1 portie/30 bucati;

1.Se amesteca ingredientele pentru aluat:faina amestecata cu praful de copt, vanilia, untul, zaharul pudra si oul.

2.Se intinde aluatul cu sucitorul pe planseta infainata.Se taie forme(vezi imaginea),1/2 cu gaurele si  1/2 intregi si se pun pe tava captusita cu hartie de copt..Se coc in cuptor preincalzit ,la 180*C,  timp de 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca , apoi se lipesc 2 cate 2 cu gem de caise sau de capsuni.Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU GEM" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de rom