Fripturica asortata cu orez

de Oana in Porc, 20 Aug 2009 | 7530 vizualizari

 

O mancare rapida si tare, tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ceafa de porc, fara grasime si fara os
  • cateva aripioare de pui
  • un morcov mare
  • o ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica asortata cu orez:

Carnea se spala, se portioneaza si se aseaza intr-un vas de iena incapator impreuna cu aripioarele. se condimenteaza si se rade deasupra morcovul (pe razatoarea mica). Se adauga 3 cani cu apa si se pune vasul la cuptor, acoperit cu capac.

Orezul se fierbe separat, in multa apa cu sare, apoi se scurge. Cand carnea este facuta, se adauga orezul, se stinge cuptorul si se lasa vasul in cuptorul incins 20 de minute.

Se poate servi alaturi de o salata sau pur si simplu! Delicios!

TIPS-URI

1

Se poate prepara cu ce carne doriti sau cu un singur fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica asortata cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere