Friptura de curcan la cuptor

de Zamfira in Curcan, 2 Dec 2012 | 6822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan (dezosat)
  • ceapa rosie
  • o capatana usturoi
  • 2 rosii
  • ardei rosu kapia
  • ardei verde
  • curry
  • maghiran, busuioc, salvie, oregano
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan la cuptor:

Spalam si portionam pulpa de curcan, pregatim un amestec din condimente si lasam carnea la macerat o zi. Intr-o tava yena punem ulei de masline, asezam carnea si deasupra taiem ceapa, rosiile, ardeii si putina apa. Spre final punem usturoi tocat. Timp de coacere: 50-60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat