o mancarica buna si sanatoasa... chiar daca-i porc ;) trust me :D:D
Muschiul de porc se spala bine si se taie cubulete.
Cubuletele de carne se pun intr-un vas si peste se toarna sos de soia, piper, sare, busuioc, 2-3 foi de dafin si se amesteca bine.
Legatura de patrunjel se spala bine si cu ramurile de patrunjel se acopera carnita.
Vasul se pune in frigider si se lasa la marinat 24 de ore.
A doua zi pregatim legumele si betele de frigarui.
Eu am avut bete de lemn asa ca a trebuit sa le bag in apa 5 minute.
Se ia un bat si se pun legume si carnita, alternandu-le.
Se lasa la foc mediu circa 30 de minute.
Mi-au iesit 9 frigarui si le-am facut pe gratarul de aragaz si mi-au incaput cate 4.
Le-am servit alaturi de orez cu sos de soia.
Pofta buna!