Ador vara cand merg cu prietenii la gratar sau cand vin ei la mine. Defapt ador sa prepar preparate pentru gratar. Imi place sa fiu in natura, sa nu fie zgomot de masini, sa mananc sub cerul liber si cel mai mult ador acea savoare oferita de fum. Cei drept pe acestea le-am facut pe gratarul electric dar au avut aproape acelasi gust.
Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca sunt proaspete. Si le infigem pe frigare. Eu am o ordine fixa, trebuie sa existe o bucata de carne intre ceapa si gogosar.
Eu prepar un fel de sos din ulei, sare, piper, boia, praf de rosmarin si ardei macinat cu care ung frigaruiele si le las la marinat cel putin 2 ore la rece.
Se pun pe gratar si se servesc calde.
1
Se pot face si fara ciuperci.