Muschiulet impanat

de abetina in Porc, 22 Dec 2017 | 2841 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • Pentru preparearea muschiuletului am folosit
  • 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg bucata
  • 6 bucati morcov
  • 4 bucati radacini de pastarnac
  • 4 bucati radacini de patrunjel
  • 1 caciulie de usturoi
  • ierburi aromate
  • condimente de porc
  • sare dupa gust
  • 6 bucati carnati afumati
  • 100 ml ulei
  • Pentru salata de sfecla rosie am folosit:
  • 5 bucati sfecala rosie
  • 50 ml.ulei de masline
  • 1 lingura de otet de mere
  • sare dupa gust
  • 1 radacina de hrean
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impanat:

Pregatim cu grija muschiuletii, facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii, pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.

In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi, apoi ii invelim cu ierburi aromate,condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu, eu am folosit o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat si am asezat in cuptor la copt; se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp, cand intra furculita in sfecla rosie, inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.
Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean, apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.
Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Panacris 1

23.12.2017, 15:32

elucubratiiculinare 1

24.12.2017, 08:43

foarte bun

navidad_2017 1

29.12.2017, 21:31

Muschiul umplut arata minunat, iar gustul e sigur pe masura, mai ales ca l-ati impanat si cu radacinoase aromate si nu numai cu carnati... Dar salata de sfecla cu hrean chiar am facut-o (dar cu ulei de floarea soarelui, adica mai "romaneasca" ca acompaniament la platoul cu mezeluri in ziua de Craciun... si a iesit exceptionala! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc chinezesc