Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

de Rita Ilies in Oaie, 17 Apr 2016 | 4019 vizualizari

 

Pentru că sărbătorile pascale se apropie, m-am gândit să vă aduc câteva rețete delicioase cu carne de ”sezon”. În ziua de azi, lumea sărbătorește în fel și chip, unii cu familia reunită la masă, alții la restaurantul preferat, sau, chiar la picnic în natură, în păduricea de la marginea orașului. :)
Oriunde ați lua masa, dacă țineți să o pregătiți chiar voi, e bine să aveți aparatul de vidat Foodsaver și geniala caserolă pentru marinare de la Food Saver. E un aparat de un real folos care, printre altele, marinează în câteva minute, împreună cu această caserolă carnea care altădată vă lua ore întregi s-o faceți să fie fragedă și aromată.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g spată de berbecuț
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 legătură rucola
  • 1 legătură lobodă roșie
  • 1 ou
  • 3 linguri cu pesmet
  • 2-3 rondele ardei iute
  • 2 căței de usturoi
  • paprika
  • sare/piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver:

Am tocat verdețurile, am tăiat rondelele de ardei iute și am presat cu podul palmei cățeii de usturoi. Le-am pus în caserola pentru marinat împreună cu carnea tăiată cuburi, uleiul și puțină sare. Am masat bine carnea pentru a fi acoperită complet de marinadă.

Am închis caserola, am conectat-o la aparatul de vidat respectând instrucțiunile din manual și am vidat carnea. Am pus caserola la frigider cât timp am pregătit rapid un sos picant.

Am pus carnea împreună cu marinada în vasul robotului și am tocat-o fin. Am adăugat un ou, apoi pesmetul și condimentele pregătite. Am mai mixat câteva secunde pentru a le încorpora complet.

Eu am pus carnea pe frigărui, însă dacă nu aveți frigărui la îndemână puteți să-o faceți mititei. Chiar niște burgeri suculenți puteți pregăti din această compoziție. 

Am fript frigăruile cam 4-5 minute pe fiecare parte, în tigaia grill, la foc mic. Îmi lasă gura apă chiar și acum, când scriu rețeta. Sunt delicioase!

Au ieșit vreo 15 frigărui dolofane, dar parcă am mai fi mâncat. :) Am servit cu sos picant și pită coaptă pregătite în casă. 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Fetelor, n-ați auzit ce-a zis Cleme? Că-s cam puține. ) Nu mai am, dar o să mai fac și vă invit pe toți!

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Simo, iartă-mă! N-am vrut.

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Moni, merci frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver